Fredag 14/10

Sitter på skolan. Andra lektionen för dagen, förhoppningsvis den sista också :)

Sedan blir det hem och träna Alice och hennes ponny Danny, Rida Nala och tömköra Bello.
Tömkörde Bello igår också, första gången han fick trava lite efter skadan. Han är helt otrolig, har inte tappat något, hamnar inte i otakt, vill inte slå sig fri eller dra iväg. Vet inte hur länge, men det är ju många månader han stått.
Nala fick gå ett lättare dressyrpass, mest joggning i trav. Hon trivs väldigt bra att trava på och slappna av nu. Känns väldigt konstigt att helt plötsligt ha en avslappnad och samarbetsvillig häst.

Onsdagens träning gick helt okej. Inte dåligt, men inte jättebra heller. Nala var lite springig så jag tappade mina ben lite. Vill inte gärna lägga på dom då hon vill dra iväg. Men efter en stund så hittade vi varandra lite och jag kom till riktig ridning. Hon hoppade bra och gjorde det hon skulle, men inte mycket mer än så :)


Tisdag 11/10

Igår så fick nala vila eftersom det var tävling hela helgen.

Idag blir det nog en skrittur i skogen eftersom det är träning imorgon. Fullt ös!
Måste införskaffa ett ländtäcke med reflexer. Har nämligen lyckats tappa bort ett. Kan vara bra att ha nu i höstmörkret. Känns inte som att det räcker med benreflexer när det är bäcksvart ute.

Nala har även blivit nakenfis! I söndags efter tävlingen så klippte jag och Anna-Karin Bello, Danny och Nala. Dom vart så fina så :)


Helgens tävlingar

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det.. Två stopp i grunden båda dagarna. Det kan ha varit mitt huvud som spökade, det kan ha vart att vi var i ridhus, det kan ha vart att vi bara hoppade en klass... Själv har jag inte riktigt kommit på vad som var problemet.
Det var ganska svåra banor med nästan bara lådor och grindar vilket gjorde att jag behövde driva väldigt mycket mot alla hinder. Tror jag "tappade" benen ibland och det gjorde att vi fick stopp.
Ibland är det bra att ha en kortgalopperad häst, ibland dåligt.. I helgen tror jag det vart ett minus för oss då dom även hade med kombinationer? (Påminner er om att det var en lokal tävling!!) Det vart också något som jag oroade mig för..
Efter att ha skrivit detta så inser jag att det nog handlar mycket om mitt huvud och att jag får för mig saker. Jävligt onödigt.

Hon hoppar iallafall som en miljon, hon har potensial, hon är positiv. Det blir nog bra till slut.



världens finaste <3

RSS 2.0