Söndag 22/5

Tävlade i Ånge idag och allt gick verkligen över förväntan! Mjukstartade säsongen med en 80 och en 90.
Gick nolla i 80, och fick dela på förstaplatsen eftersom det var någon form av clear round. Hon bjöd jättefint på alla hinder och var inte tittig alls.
I 90 så hade vi ett nedslag, och det berodde på att jag landade i fel galopp, fick sedan korsgallop och hann inte riktigt rätta till det eftersom det var en ganska snäv sväng.
Trodde inte att första tävlingen skulle gå så här bra.

Kort kommer någon dag.

Lördag 21/5

Hejsansvejsan!

Klev upp klockan sju idag för att släppa ut hästar, följde sedan med Ida till dommartornet på matfors där hon ska sitta som speaker hela helgen, det är ju dressyrtävlingar på matfors denna helg.
Nu ska jag hjälpa mamma att städa, senare blir det att duscha häst och smörja, imorgon är ju första tävlingen ;)
Mjukstartar med en 80 och en 90.
Hoppade igår för att få lite kännsla och det kändes asbra, hon hoppar som en gud nu (om jag ger fan i att störa henne)...
Måste kliva upp vid 5 och åka från stallet halv 7 eftersom det är tävling i Ånge, det är väl nackdelen kanske :P


Till Salu!!

Tänkte nu sälja mina dressyrsaker :)





Dressyrkavaj i jättefin kvallité. 45% ull vilket gör att den andas jättebra och blir luftig och skön när man rider. Lätt att sköta, bara att hänga på vädring. Storlek 40.
Knapparna slutar en bit under bysten och blir vidare över midja och rumpa. Slag bak. Sammet i kragen.
I nyskick. 1000:-





Glen Gordon stövlar, storlek 38. Kalvskinn och snörning vid foten, dragkedja bak.
Använd ett fåtal gånger. även dessa i nyskick. 2000:-




Ridskor, köpta på granngården. Använd 2-5 gånger. 250:-

Hoppas det är något som passar, hör av er isåfall om ni vill prova eller så :)

Tisdag 10/5

Hejhej, som vanligt så är jag sämst på att uppdatera, men senaste dagarna har det inte hänt så mycket.. Igår så hoppade jag lite, Både med Nala, och så fick jag rida Randolf aka "Mix". Han är jättesöt :) Det gick jättebra med båda. Körde lite studs och nåt rättuppstående. Fick i uppdrag av marianne sist att jag skulle hoppa lite hemma eftersom jag ibland blir lite osäker på distansen. Och det kan jag hålla med om. Idag ska Nala skrittas ut, och så ska jag följa med Ida då hon ska rida Mix. Imorgon så blir det hoppning för fulla muggar igen. Ska hoppa Mix en sväng på morgonen. Vid tre så ska Nala till Ondrasek för att kolla tänderna, och på kvällen är det träning på näset. Jag hoppas att man kan rida efter ett tandläkarbesök??? Någon som vet?

Måndag 2/5

Hade skrivit ett långt inlägg, men det försvann när jag försökte komma på hur man lägger in en bild. Hur gör man? :O Det ör ju inte som det va förut iallafall. Jaaaa, det jag hade skrivit var iallafall att jag red Nala i dressyrsadeln igår.. För ovanlighetens skull :P Hon gick helt okej, var lite sådär explosiv som hon kan vara ibland. Taktade lite efter galoppen och ville inte skritta riktigt förän jag hade travat i 45 år. Vi ska åka till ondrasek med henne någon dag i veckan eftersom hon gärna vill lägga huvudet på sne i höger varv. Jag har provat en massa knep och knåp, men inget funkar. Jag hoppas att det är någon liten hake eller så som man kan fila ner så det inte är jag som har ställt till med något i ridningen. Usch, hemska tanke. Idag blir det nog markarbete, lite bommar och något lite lägre hinder. Kanske en skrittur om det inte blivit mörkt. Vara hästar har börjat gå :)

Söndag 1/5

Usch vad dålig jag är på att uppdatera -.- Den här helgen firar jag och Jimmy 2 år. Herregud, det känns verkligen inte som så länge. Älskar dig <3 Nala går bra och jag känner verkligen suget att tävla nu. Tror jag ska vara med på näset den 29 maj. Kan nog bli riktigt roligt :) Just de! Jag har ett par Glen Gordon dressyr stövlar i kalvskinn till salu. Storlek 38. Riktigt fina, nästa aldrig använda. Är du intresserad så är det bara att höra av sig. Ska lägga ut en bild på dom någon dag :)

RSS 2.0