Måndag 18/7

Ååååh, vilket skit väder! Vill verkligen inte gå ut just nu, vill bara krypa ner i sängen och se en bra film och mysa med Jimmy. Men man får inte alltid som man vill.
Idag fyller min kusin 18 år så vi ska väl och fira honom sen, men först måste jag och göra klart i stallet. Mocka och fixa mat osv..
Jag känner inte för att rida idag, men man kanske måste göra det ändå. Hatar att rida när det regnar, och det är ju inte så där jättevarmt idag heller...

har anmält mig till en tävling nu iallafall... den 13 augusti i Ånge. känns som en evighet dit, men det ska bli kul :)


Söndag 17/7

Vart på tävlingar hela helgen och jobbat... Näset alltså. Jobbigt men kul :)

Nu ska jag byta om och åka till min älskade häst. Hade tänkt hoppa eller köra lite markarbete idag, tror hon behöver göra av med lite energi eftersom hon stog i fredags och tömkördes igår. Mitt lilla energiknippe <3
(blir peppad att hoppa när jag ser andra göra det)


Onsdag 13/7

Hejsvejs!

Känns som att jag försummat min häst pga saker som hänt i helgen. Då menar jag inte att jag vart ut och haft kul utan det är saker som behövdes göras för andras bästa.
Därför så red jag inte på hela helgen...

Men nu är vi igång igen. Red dressyr måndag och tisdag eftersom hon stog två dagar. I Måndags var hon jättefin, men lite slö av värmen. Igår ville hon inte riktigt och sprang mest iväg när jag bad henne om saker. Men alla dagar kan inte vara bra dagar :)

Idag ska jag träna Alice och Denny. Sitter nu och försöker komma på någon bra övning med lite hinder och sånt som man kan göra om och om igen utan att det blir tjatigt eller tråkigt för Alice. Hellst skulle det vara en övning som man kunde rida runt runt utan att stanna, om ni förstår vad jag menar...
Är det någon som har en bra övning så får ni gärna säga till.
Försöker hitta något bra på internet men orkar inte läsa fler bukefalos-trådar nu :P

Nu när det är sommarlov så brukar mina träningar vara varannan vecka, men jag hade missat att dom flyttat dagen så det blev ingen träning för mig den här veckan. Därför funderar jag på om jag ska hoppa lite idag.
Sist jag hoppade så gick det inte så bra. Hästen hoppade jättebra men jag ramlade ju av pga missförstånd. Hoppas att jag inte blivit rädd bara, men det tror jag inte :)


Lördag 9/7

Tänkte försöka ladda upp lite bilder om internet vill samarbeta :)









Haha, vet att nästa bild är suddig men den är ändå så söt :P



Tog lite sommarbilder för någon dag sedan, men tyckte inte att dom blev bra. Tycker inte alls om mig själv på dom. Men ni kan få se en iallafall, ibland får man bjuda på sig själv lite :)



Så, nu orkar jag inte lägga upp mer för internet är så segt.
Till stallet nu och tömköra pärlan min <3

Lördag 9/7

Sitter hemma hos Jimmy med Johanna och håller på att dö i värmen!

Känner mig fortfarande lite mörbultad efter avfallningen i torsdags.
Hoppade på kvällen och hade med mig Alice, mamma och pappa. Jag och Alice hoppade och värmde upp våra hästar på lite småhinder, och jag hjälpte Alice lite.
Mamma höjde upp oxern till 95 kanske och jag hoppade den några gånger.. Allt känndes jättebra, tills jag skulle ta det sissta språnget...
Vi hade lite dålig galopp så jag drev på henne lite, då hoppade hon av alldeles för tidigt och snubblade på bakbommen så jag for över halsen på henne. Landade på svanken och slog i huvudet lite.
Hoppade upp igen efter en stund och tog några språng tills allt känndes bra igen.

Allt som allt så gick det ganska bra.. är lite blå och väldigt öm i svanken.
Idag blir det tömkörning ialafall, och hoppas på att jag inte har lika ont imorgon så jag kan rida.


Onsdag 6/7

Har nyss vart i stallet och tagit lite sommarbilder. Barbacka, sommarkläning och blomsterkrans. Hoppas det blev några fina bilder, och om det blev det så kanske ni kan få se någon :)

Nu ska jag fika lite och sedan tillbaka till stallet och natta hästarna :)

Lördag 2/7

Sitter nu hemma hos Jimmy efter en lång dag.
Dagen började med födelsedagsfika eftersom mamma fyller år, och sedan birsta. Vi var på plantagen och köpte en utemöbel som mamma ville ha, men den var såklart trasig när vi skulle skruva ihop den. Pappa åkte in för att byta ut den men när han kommer hem så är det inte bara fel möbel utan trasig den med. Snacka om otur....

Åkte iallafall och hämtade ut mina Eskadron Air Easy skydd idag, provade dem med och dom satt som en smäck! Otroligt nöjd är jag.
Brännde mer pengar igår också då jag var på shoppingrunda med Anna-Karin. Köpte ett par withaker ridbyxor och ett schabrak, passar på medans det är rea ;) Ska lägga upp bilder någon dag!

Anledningen till att jag inte bloggat på några dagar är att jag vart på hoppkurs med Nala i 3 dagar. Vart lite svårt då jag inte hade någon dator med mig :)
Som ni kanske vet så var måndag-onsdag inte de svalaste dagarna den här veckan, men vi red iallafall två pass per dag på uteplanen på näset. Sjukt varmt var det!
Hästen var underbar som vanligt och Maggan är så jävla bra! Skulle inte byta ut henne mot någon tror jag. Helt ärligt.

Nu ska jag sova! Nattinatti

RSS 2.0